Park Triangel - Eengezinswoningen

Waddinxveen - Waddinxveen
Actueel aanbod

€ 1.000,- p.m. tot € 1.200,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 95m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

In Park Triangel komen 9 buurtjes. Hierdoor krijgt de grote nieuwbouwwijk vanzelf een kleinschalig karakter. De in totaal 122 huurwoningen worden onderdeel van deze kindvriendelijke buurt. Nieuw wonen in Waddinxveen met alles in de buurt, de school om de hoek en het station op loopafstand. In Park Triangel woon je heerlijk. Hier zijn auto’s te gast, zodat kinderen overal kunnen buitenspelen. En dan is er nog het grote park dat altijd dichtbij is.

In Park Triangel komen in totaal 2.700 nieuwbouwwoningen. Het huuraanbod bestaat uit 98 appartementen in Parkrand en 24 eengezinswoningen in Parkrijk. In de woningen is het heerlijk en duurzaam wonen. Hoeveel ruimte heb jij nodig? Waar voel jij je het meest in thuis? Heb jij liever een tuin of een balkonserre? Alle woningen krijgen een keuken met inbouwapparatuur, een toilet en een compleet afgewerkte badkamer. Bekijk de verschillende varianten in type woningen!

Eengezinswoningen - Parkrijk
In de gezinswoningen van Park Triangel - Parkrijk kan iedereen zijn of haar ideale plekje vinden. De huizen staan in twee rijen van elk 12, met een prachtig uitzicht op de groene Vredenburghzone. Met circa 95 m² woonruimte, verdeeld over 3 verdiepingen, bieden de woningen veel mogelijkheden. Er zijn 4 kamers in totaal, zodat iedereen zijn eigen plekje heeft. Daarnaast kunnen jullie samen genieten van de heerlijke tuin.

Meld jezelf aan op de projectwebsite en vul je woonwensen in zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van de start verhuur!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Triangel - Eengezinswoningen
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 24 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.000,- tot € 1.200,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waddinxveen.

Aanmelden