Park Triangel - Appartementen

Waddinxveen - Waddinxveen
Archief

€ 850,- p.m. tot € 1.150,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
51 - 95m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

De appartementen van Park Triangel zijn volledig verhuurd.

In Park Triangel komen 9 buurtjes. Hierdoor krijgt de grote nieuwbouwwijk vanzelf een kleinschalig karakter. De in totaal 122 huurwoningen worden onderdeel van deze kindvriendelijke buurt. Nieuw wonen in Waddinxveen met alles in de buurt, de school om de hoek en het station op loopafstand. In Park Triangel woon je heerlijk. Hier zijn auto’s te gast, zodat kinderen overal kunnen buitenspelen. En dan is er nog het grote park dat altijd dichtbij is.

In Park Triangel komen in totaal 2.700 nieuwbouwwoningen. Het huuraanbod bestaat uit 98 appartementen in Parkrand en 24 eengezinswoningen in Parkrijk. In de woningen is het heerlijk en duurzaam wonen. Hoeveel ruimte heb jij nodig? Waar voel jij je het meest in thuis? Heb jij liever een tuin of een balkonserre? Alle woningen krijgen een keuken met inbouwapparatuur, een toilet en een compleet afgewerkte badkamer. Bekijk de verschillende varianten in type woningen!
 
Appartementen - Parkrand
Welkom thuis in de comfortabele twee- en driekamerappartementen van Park Triangel – Parkrand! Hier vind je alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen. De moderne appartementen (51 m² - 86 m²) bieden een ruime woonkamer met balkonserre of tuin op het noordwesten. De appartementen op begane grond beschikken over een royale tuin van maar liefst 37m² , 47m² of 54 m². Alle appartementen beschikken over een balkonserre (5 m²) met glazen wanden. Zo kun je in de winter toch genieten van jouw buitenruimte met het uitzicht, terwijl je in de zomer het glas vanaf heuphoogte volledig open kunt schuiven!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Triangel - Appartementen
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 98 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 850,- tot € 1.150,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waddinxveen.

Aanmelden