’t Gouwe

Waddinxveen - Waddinxveen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HET PROJECT
Binnenkort begint de bouw van 23 woningen in het centrum van Waddinxveen. Een buitenkans als u comfortabel wilt wonen met alle voorzieningen van de stad bij de hand. De woningen beschikken op de begane grond over een ruimte die zowel als woonruimte, maar ook als werkruimte gebruikt kan worden. Heeft u een eigen bedrijf of een praktijk aan huis, dan kunt u hier wonen en werken optimaal combineren.

Uw nieuwbouwwoning in ‘t Gouwe belooft u zorgeloos wooncomfort. Uw huis is ruim en licht, u hoeft zich jarenlang geen zorgen te maken over onderhoud en is toekomstbestendig dankzij de duurzame warmte- en koudevoorziening.

DE LOCATIE
Vanuit uw woning in ‘t Gouwe is alles dichtbij: winkels, cafés en restaurants en de bibliotheek.
Het station ligt op 300 meter van uw huis; een bezoekje aan Den Haag, Leiden of Rotterdam begint praktisch voor uw deur. Rijdt u liever zelf? Uw auto staat startklaar in de parkeergarage.

Heeft u belangstelling voor een nieuwbouwwoning in ‘t Gouwe en wilt u op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op www.tgouwe.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
’t Gouwe
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
23
Type woningen
Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waddinxveen.

Aanmelden