Tudortuinen

Waddinxveen - Waddinxveen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wilt u écht bijzonder en duurzaam wonen in Waddinxveen? Kindvriendelijk, centraal en van alle gemakken voorzien? Dan is Tudortuinen echt iets voor u!

DUURZAAM WONEN IN ENGELSE STIJL
Tudortuinen bestaat uit 58 nieuwbouwwoningen en 20 ruime appartementen in de bekende Engelse Tudorstijl en is onderdeel van Park Triangel: een dorps geheel waar ontmoeten en spelen centraal staan. De woningen van Tudortuinen springen meteen in het oog. Door de opzet, aandacht voor details en de gevarieerde gevels hebben de woningen stuk voor stuk een rijke uitstraling en zijn ze bijna allemaal uniek!

ENERGIEZUINIG EN 0-OP-DE-METER
Naast de aantrekkelijke uitstraling, worden de woningen volgens hoge duurzaamheidseisen ontwikkeld. De woningen zijn goed geïsoleerd, krijgen geen gasaansluiting, maar worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen om ze te verwarmen. Deze Nul-op-de-Meter-woningen betekenen voor u ook nog eens een lage energierekening en een bijdrage aan een beter milieu!

WONINGPROGRAMMA
Naast een grote verscheidenheid aan architectuur wordt er in Tudortuinen ook een divers woningprogramma aangeboden. In totaal komen er 58 grondgebonden woningen (herenhuizen, eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen) en 20 appartementen.

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen binnen Tudortuinen? Ga dan naar de projectwebsite (tudortuinen. nl) van het project en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tudortuinen
Start verkoop
2019 (1e kwartaal)
Start verhuur
2019 (1e kwartaal)
Realisatie
2019 (1e kwartaal)
Koopwoningen
78 (waarvan 78 beschikbaar)
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
10 tot 15 m2
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waddinxveen.

Aanmelden