Tudortuinen - Eengezinswoningen

Waddinxveen - Waddinxveen
Actueel aanbod

€ 359.000,- tot € 429.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
145 - 151m2
Kaveloppervlak
136 - 263m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Verkoop in volle gang!

30 charmante nul-op-de-meter-woningen
Langs de Parklaan in Waddinxveen komt een mix van eengezinswoningen en statige herenhuizen. De Tudorarchitectuur van deze Laanwoningen is stoer en statig. Dit is te zien aan de materialisatie en vormgeving van de woningen. Elke woning heeft zijn eigen elementen, zoals verscheidenheid in, de rijkelijke versieringen, topgevels en schoorstenen. Hierdoor is iedere woning uniek in zijn soort en ontstaat een romantisch straatbeeld. Aan het begin van de Parklaan treft u de statige herenhuizen. Zij krijgen hun uitstraling door de witte topgevels en het houtwerk. Verder in de Parklaan zijn de woningen herkenbaar aan de betonnen details die de elementen als de entree, topgevels en schoorstenen benadrukken.

Duurzaam wonen in Engelse stijl!
Tegenwoordig zijn we ons allemaal bewust dat duurzame energie nodig is voor de toekomst. De missie vanuit de overheid is dat vanaf 2020 alle nieuwbouwwoningen energieneutraal zijn. In Tudortuinen lopen we al vooruit op deze missie. De woningen zijn gasloos en hebben een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0. Daarnaast zijn de woningen daarbovenop ook nog eens nul-op-de-meter worden. Het duurzame systeem heeft tevens als voordeel dat de woningen en appartementen in de zomer gekoeld worden. Dit betekent voor u straks onder andere een heel prettig woonklimaat en lage energielasten.

Het plan Tudortuinen bestaat uit 58 prachtige gasloze nieuwbouwwoningen in de bekende Engelse Tudorstijl. De verscheidenheid aan woningtypes maakt Tudortuinen voor iedereen aantrekkelijk. Het karakter van Tudortuinen kenmerkt zich door de rijkelijke versiering, klassieke schoorstenen, bijzondere gevels, veranda’s, doordachte composities en witte accenten. Ieder woningtype is anders en heeft haar eigen karakter. Bij de eengezinswoningen zijn de composities en details perfect op elkaar afgestemd. De grote tuinen en de parkeervoorzieningen zijn op fraaie wijze met groen omgeven. Met prachtige details worden alle gevels afgewerkt. In de hele wijk waant u zich in het oude vorstelijke Engeland.

Het plan is nu in verkoop! Heeft u interesse? Meld u alvast aan als geïnteresseerde op de website van Koppes Makelaardij of Tudortuinen. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord op telefoonnummer 0172-434561.

Specificaties samengevat:
- Woonoppervlak varieert van ca. 145 m2 tot 151 m2
- Ruime zonnige tuinen op kavels van ca. 136 m2 tot maar liefst 263 m2
- Brede woning met een inwendige maat van 5.46 m
- 0-op-de-meter
- Duurzaam en energiezuinig door onder meer gasloos, zonnepanelen en
bodemwarmtepomp in eigendom
- Woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin
- Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
- Gelegen in groene woonwijk Park Traingel
- Op loopafstand van het Rnet station Waddinxveen-Triangel

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tudortuinen - Eengezinswoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Realisatie
2019 (1e kwartaal)
Koopwoningen
30 (waarvan 78 beschikbaar)
Prijs
€ 359.000,- tot € 429.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Waddinxveen.

Aanmelden